Sevärdheter i Miami

Miami i Florida lockar med sina stränder, konst, kultur och pulserande nattliv.  Vi listar sevärdheter i Miami du inte får missa!

 1. South Beach

  South Beach är för dig som vill njuta av vita sandstränder och storstadsmiljö. Här ligger livliga Ocean Drive. Njuta av sol och hav samt utforska restauranger och butiker.


 2. Art Deco Historic District

  Många besöker även South Beach  för områdets berömda arkitektur. Här finns över 800 byggnader i stilen art deco. De flesta byggdes under 1930- och 1940-talet.


 3. Little Havana

  Little Havana är som namnet avslöjar ett område med influenser från Kuba. Här bor många kubaner och är en perfekt plats att uppleva kubansk kultur, musik och mat. Besök Calle Ocho (8th Street) och prova kubansk mat och kaffe.


 4. Wynwood Wall

  Wynwood Wall är ett måste för den som är intresserad av gatukonst. Här finns av gatukonst av internationellt berömda konstnärer. Välbesökt sevärdhet i Miami.


 5. Vizcaya Museum and Gardens

  Italienskt renässanspalats med tillhörande trädgårdar byggda på 1910-talet. Känt för sin konst, arkitektur och vackra omgivningar.


 6. Frost Science Museum

  Vetenskapsmuseet Phillip och Patricia Frost Museum of Science är populärt för familjer. Besök för dess interaktiva utställningar om vetenskap, teknik och natur.


 7. Miami Design District

  Trendiga Miami Design District är för dig intresserad av shopping och konst. Besök för de många lyxiga butikerna, konstgallerierna och utsökta restauranger.


 8. Everglades National Park

  Everglades National Park ligger en bit utanför Miami, men väl värt ett besök. Utforska det unika våtmarkssystemet i Florida och se vilda djur som alligatorer och olika fågelarter.

Mer från Florida

Meny