Att göra i Miami

Vad får du inte missa att göra i Miami?

  1. Besök stränderna

    Miami är känt för sina vackra stränder, särskilt South Beach. Ta dig tid att koppla av vid vattnet, sola och njuta av havsutsikten. Även populärt för den som är intresserad av arkitektur. Här finns art deco byggnader från 1930- och 1940-talet.


  2. Utforska Little Havana

    Miami är känt för sin kulturella mångfald och internationella atmosfär. En av de mest kända stadsdelarna är Little Havana, lilla Havanna. Besök för kubansk kultur, musik och mat. Besök Calle Ocho (8th Street) och prova kubansk mat och kaffe.


  3. Konst i Miami

    Staden har på senare år etablerat sig som en destination för de intresserade av konst. Miami anordnar till exempel flera internationellt erkända konstmässor som Art Basel Miami Beach. Missa inte att utforska de fantastiska gatumålningarna i Wynwood Walls.


  4. Nattlivet i Miami Beach

    Miamis nattliv lockar många. Besök till exempel området vid Miami Beach som har många klubbar, barer och restauranger. Här finns ställen för danssugna och de som är ute efter bra musik.


  5. Miami Design District – för shopping

    För shoppingentusiaster är Miami Design District ett trendigt område med lyxiga butiker och unika boutiquer.


  6. Båttur i Biscayne Bay

    Miami är en storstad vid havet – så varför inte uppleva staden från vattnet? Ta en båttur i bukten.


  7. Everglades Airboat Tour

    Ta en resa till naturreservatet Everglades och upplev den unika naturen. Här kan se alligatorer och andra vilda djur.


  8. Besök museer och vetenskapscenter

    Besök vetenskapsmuseet Phillip och Patricia Frost Museum of Science, känt för sina interaktiva utställningar, eller utforska konst på Pérez Art Museum Miami.

Mer från Florida

Meny