Skäm bort dig själv på Mad Beach Fish House

Scenariot är följande: Du befinner dig på roadtrip alldeles solo, du checkar in på ett halvokej hotell med utsikt över parkeringsplatsen i stället för stranden, du är smågnällig efter en lång dag på vägarna och magen kurrar som ett bortskämt kattskrälle. Du släntrar tvärsöver vägen för du orkar just inget annat och de spelar country på balkongen – som dessutom är upplyst med kulörta lyktor, och sånt gillar man ju av princip.

Väl inne på restaurangen tar du plats vid bardisken och möts av de raraste sydstatstanter som tänkas kan. De skämmer bort dig kvällen lång. Du kalasar på en krämig lobster roll, glor lite på fotboll på storbildsskärmen, snackar med en överårig stammis och avslutar med en perfekt immig iskall draja. Utanför sänker sig himlen över havet och kolorerar landskapet i alla upptänkliga nyanser mellan purpur och violett.

Du är inte det minsta gnällig längre. För du har hittat Mad Beach Fish House. Ett underbart stycke Florida av den gamla skolan. Nästa kväll sitter du där igen.

 

Mad Beach Fish House
13205 Gulf Boulevard, Madeira Beach
www.facebook.com/MadBeachFishHouse