Upptäck dolda
stränder

Shopping du
inte får missa

Upplev de äkta
smakerna

Hitta den bästa
utsiktsplatsen

Karavan reseguider

Gillar du att resa? Vill du upptäcka guldkornen bortom turistfällorna? De häftigaste kvarteren i New York, Stockholms bästa barer, den vackraste strandviken på Mallorca?

Karavan reseguider skrivs av svenskar som bor eller har bott på resmålen. De har testat små gömda restauranger, udda sevärdheter och butikerna man inte får missa. De visar dig vägen till de bästa smultronställena!

198 kr

Följ med och upptäck Amsterdam!

Mysiga kaféer och spännande barer. Fantastiska museer och en levande historia. Amsterdam har något för alla och resejournalisten Marco Wramén är den perfekta guiden genom denna myllrande stad.

198 kr

Njut av härliga Andalusien!

Författaren Anders Pihl återvänder ständigt till sitt älskade Andalusien. Hans djupa kunskap om denna uppskattade region i Spanien gör Mitt Andalusien till ett självklart val både för de som reser hit för allra första gången, och för alla de som återvänder.

198 kr

De bästa tipsen till Barcelona!

Barcelona erbjuder en fantastisk kombination av storstad, strandliv, shopping, fotboll och fest. Men Barcelona har så mycket att erbjuda att det kan vara svårt att hitta stadens absoluta guldkorn. Här har Anni Ellborg samlat sina bästa tips från sitt Barcelona.

198 kr

En inspirerande och personlig guide till Baskien!

Baskien är utan tvekan ett av Europas mest spännande resmål. Den storslagna naturen tillsammans med en fantastisk matkultur lockar allt fler resenärer. Svenske författaren och journalisten Steven Ekholm skriver inspirerande och kunnigt om alla de upplevelser man inte får missa.

198 kr

Välkommen till härliga Berlin!

Underbara museer, en levande mångfald och ett nattliv som aldrig sover. Berlin lockar alltfler besökare. Och Annamaria Olsson är den perfekta guiden till denna härliga storstad!

198 kr

Lockande tips för alla som vill till Florida!

Svenskarna besöker ”The Sunshine State” som aldrig förr. Och det finns mycket som lockar – coola Miami, vackra Key West, nöjesparker, golfbanor, surfing, sol och magiska stränder.

198 kr

En inspirerande guide till svenskarnas favoritö!

Gotland är en av våra allra mest omtyckta sommardestinationer. Ingenstans i Sverige skiner solen så varmt som här! Resejournalisten Jonas Henningsson älskar sitt Gotland och ger oss sina bästa tips. Vi får uppleva vacker natur, magiska stränder, spännande kulturhistoria och gemytligt stadsliv.

198 kr

Upptäck svenskarnas mest populära resmål!

Kanarieöarna har storslagen natur, välsmakande gastronomi och äventyr i många former. I den nya guiden Mitt Gran Canaria får du mer än 200 personliga tips, rikt illustrerade med vackra bilder.

198 kr

NYHET!

198 kr

Annorlunda och lockande guide till Sydafrikas pärla!

Få svenskar känner Kapstaden lika bra som Andreas Karlsson. Följ med honom när han guidar oss i Sydafrikas fascinerande världsmetropol.

198 kr

Vackra Kroatien lockar allt fler!

Mitt Kroatien berättar om guldkornen och tipsar om allt från spännande upplevelser till caféer, barer och bad.

198 kr

De bästa tipsen till Köpenhamn!

En personlig guidebok med de bästa tipsen till Danmarks imponerande huvudstad.

198 kr

En personlig och inspirerande guide till Lissabon!

Med trehundra soldagar per år, spännande arkitektur, trendig shopping och ett imponerande konst- och kulturliv är Lissabon den perfekta weekendstaden. I guiden Mitt Lissabon har journalisten Jonas Henningsson samlat alla guldkorn i Portugals vackra huvudstad.

198 kr

Följ med till metropolen London!

Var finns de hippaste gatorna, den mest makalösa maten, guldkornen på shoppingrundan och de trevligaste barerna?

198 kr

De allra bästa tipsen till La-La-Land!

198 kr

En metropol som pulserar av liv!

Mitt Madrid visar vägen till spännande arkitektur, sagolikt vackra parker, undanskymda barer och genuina restauranger.

198 kr

Upplev det genuina, spännande och vackra Mallorca!

Mallorca har allt! Här finns vackra byar, spännande stadsliv, konst, musik, fantastiska restauranger. Mitt Mallorca visar dig vägen dit.

198 kr

Följ med till mytomspunna Marrakech!

Spännande gränder, ormtjusare på torget mitt i medinan, eller fantastiska takrestauranger med utsikt över Atlasbergen långt bort och moskéerna runt hörnet. Det är lätt att fångas och fascineras av magiska Marrakech. Anna Lena Stålnacke ger oss i boken Mitt Marrakech sina allra bästa tips inför resan!

198 kr

Upptäck New York på djupet!

New York är själva sinnebilden av en världsmetropol. Med sina åtta miljoner invånare från världens alla hörn är staden en sjudande upplevelse utöver det vanliga. Och Mia Gahne är en perfekt guide: från hur man hittar stans bästa hamburgare till var vi finner de skönaste platserna i Central Park.

198 kr

Annorlunda och lockande guider till Nice!

Nice är franska Rivierans huvudort. Det är en storstad i det lilla formatet, vackert belägen vid Medelhavet med berömda hotell, god mat och utmärkta shoppingmöjligheter. Det magiska ljuset och det ljumma klimatet har länge lockat dit konstnärer och nöjesturister.

198 kr

Följ med till romantikens huvudstad!

Modet och romantikens huvudstad Paris lockar ständigt nya besökare från världen över. Är du redo att njuta av storstadslivet såsom en riktig parisare? Reseguiden Mitt Paris visar vägen till de charmigaste kvarteren, det mest fantastiska vinet, den bästa shoppingen och de mysigaste caféerna.

198 kr

Spännande Peking – Kinas viktigaste stad!

Peking är en av världens största och mest fascinerande städer. Sekelgamla bostadsområden står sida vid sida med glänsande skyskrapor och helt nybyggda shoppinggator. Med Mitt Peking i bagaget försäkrar du dig om att få uppleva allt det som gör staden unik.

198 kr

Följ med till charmiga Prag!

Prag är en av världens vackraste och mest välbevarade städer. Här blandas ståtliga palats med trånga gränder och mysiga krogar. Carl Rüster visar oss vägen till allt spännande som finns att upptäcka i denna fantastiska stad!

198 kr

Res till underbara Provence!

Provence är den perfekt blandningen av fina städer, charmiga byar och storslagen natur som länge lockat resenärer. Upptäck alla guldkorn i regionen med Kristina Svenssons personliga och fullspäckade guide Mitt Provence. Hon visar vägen till de bästa restaurangerna och sevärdheterna samt tipsar om vackra vandringsleder och mysiga bouleplaner.

198 kr

Den perfekta reskamraten till Rom!

Journalisten och Romkännaren Eskil Fagerström har lagt mycket kärlek och många dagar på att upptäcka och berätta om den eviga staden. I reseguiden Mitt Rom samlar han sina allra bästa och mest inspirerande tips.

198 kr

Vandra i oslagbart vackra Stockholm!

Det är lätt att förälska sig i Stockholm. Vår huvudstad sjuder av liv, och varje dag går det att njuta av högklassig teater, spännande utställningar och intressant livemusik. I Mitt Stockholm har journalisten Johan Lindberg samlat sina allra bästa tips!

198 kr

Upptäck Teneriffas alla pärlor!

Teneriffa är en blandning av storslagen natur, härliga bad och charmiga byar. Mitt Teneriffa visar dig vägen till unika stränder och härliga restauranger – allt för att din resa till Teneriffa ska bli en underbar upplevelse.

198 kr

Res till Toscana och Umbrien!

Följ med till det genuina livet i Italiens vackra hjärta. Här finns storslagna landskap, autentisk mat och enorma mängder med kulturskatter. Italienkännaren Eskil Fagerström delar frikostigt med sig av sina bästa tips.

Personliga restips från svenska reseskribenter

Följ med på resan – via Instagram